ettor, tvåor och treor, Nej glöm inte NOLLORNA

Idag börjar nollningen, ska bli otroligt roligt!! Kl 13.00 ska jag infinna mig på plats, hoppas det är bra folk som kommer delta, folk som man känner att man vill spendera 3 år tillsammans med.

Men nu först en promenad i det nyorienterande landskapet halland, på återseende!

     

Nu kör vi!

vuxenfasen

jag vet att det går segt mellan gångerna här på bloggen och det spelar ingen roll hur många gånger jag än säger att jag ska skärpa mig så gör jag det iallafall inte, jag har helt enkelt tagit sommarlov från såväl skola som blogg.
Men det kanske blir en ljusare tid för bloggen eftersom jag om 9 dagar börjar skolan igen, då bär det tillbaka till skolbänken och jobbiga föreläsningar, men det som är nytt för iår är att nu kommer de lärare som står där inte heta Maria, Olov, Daniel eller Gunilla, nu kommer de inte hålla till på Hammagymnasiet i Sandviken, nu kommer det inte vara svenska, engelska, samhällskunskap eller geografi. Nej för nu blir det helt nya tider.

Nu ska man börja på någonting som heter Högskola, nu ska man bli bekväm med ord som Campus och Kåren. Nu ska man lära sig ett helt nytt system att arbeta utifrån. Nu ska man lära sig orientera och hitta i en helt ny stad. Nu byts ord som prov och lektioner ut och ersätts av tentor och föeläsningar och allting som förr gick under benäningen "PLUGG" heter numera "STUDIER".

Det är ett stort steg vi nu har framför oss, ett av de största vi någonsin tagit, det är nu vi kommit till ett sånt där vägval som alla talar om, när man måste välja en väg.
Jag har iallafall valt min väg, och den har en slutstation i Halmstad. Att det känns rätt är ingenting som jag kans garantera, för det gör det inte. Men kommer man någon gång veta när någonting är det? jag tror att när man står inför såhär stora val så kan man aldrig vara säker på att man väljer rätt, men som min pappa säger så gäller det att prova och försöka, " ge dig ut och prova, hemma finns alltid kvar och det förändrar sig inte, brukar pappa säga".

Så jag gör väl det då, jag ger mig av, jag lämnar allting som någongång betytt något för mig kvar här hemma och letar nu upp nya tidsfördriv. Nu är det dags att gå vidare in i vuxenfasen i livet och börja bli seriös med de man gör. Nu är det dags, Biomedicinprogramet med inriktning mot fysisk träning, här kommer jag!

     


Tajming, tajming, tajming... det kan man verkligen kalla det, not.

The pink Lady's

idag var det kalas på Tenngatan som stog på agendan, Mallan brallan fyllde 23 år och stora sis hade hittat tillbaka till sandviken. Detta firade vi med rosa!



 



 
Grattis Älsklings Malin!!

RSS 2.0