Say hello to the new me!

image16

Japp, då var jag en av alla Luggisar!! Dock blev den lite bred, men jag antar att jag får leva med det!

By the way, ni måste läsa min syster Malins senaste logg inlägg! Det är så otroligt bra!

attvaramalin.blogg.se

Vintern börjar sätta sina spår

Nu verkar det som att vintern börjar sätta sina spår på det svenska folket. Iallafall på gymnasieeleverna i Sandviken. Vissa klagar om hur meningslöst allting känns just nu, medans andra sitter i timmar och gråter över det. Det är iallafall så jag uppfattar det i skolan.För min egen del kan jag inte säga att jag är någon som sticker ut i mängden heller. Jag klagar jag med, tycker aldrig tiden räcker till och det känns som om jag inte gör någonting. Visst gör jag saker, men det är bara de vanliga sakerna som promenader, springer, skolan,pluggar, gymnasiken. Jag är så trött på att vara i denna slentrian!!
Iallfall så är det en lugn vecka i skolan, och det tacar vi gudarna för! Men det känns ändå som det är meningslöst med det mesta. Jag vill att någonting annorlund och roligt ska ske! Varför jag känner så här, att jag inte gör någonting tror jag har att göra med att mitt liv för första gångern sen i augusti inte är så planerat. Jag lever inte med den ständiga stressen att veta att dom närmsta sju helgerna ska vara upbokade med planeringskonferanser och tävlingar, jag har inte den stress och press som jag annars lärt mig att leva med. Men då kommer det konstiga: Varför blir jag sressad av att inte göra någonting? Varför känns det meningslöst när jag inte har gjort någonting på en dag? Varför kan jag inte vara nöjd med att ha tagit det lugnt en helg?

Ja, idag iallafall, jag brjade dagen med en springning, sen tog jag mig till skolan för att ha idrott, historia och projektarbete. Sedan åkte jag direkt till gympan för att sedan åka på ett möte i Kungsgården.

Nu sitter jag här och är allmät irriterad, jag och malin hade nyss en trevlig disskusion med mamma. Och ja, att dom aldrig ska lära sig och inse att vi inte längre är 10 år!

En sista önskan innan jag slutar för idag, kan det bli ändring på vädret?! Jag vill ha snö, eller vår, men inget jävla mellanting som det är nu! Det är halt och kallt, jag vet inte om jag ska ha höstjacka eller vinterjacka. Usch, ändring på detta tack!

Här är en lista på saker som jag ägnade mig åt förra året :) Inte konstigt att min hjärna inte vet hur det ska hantera den lediga tiden jag nu har..

[x]   8-11/2 Sälen med Emma      
[x]   11-15/3 Sälen med Familjen
[x]   23-25/3 Leka med systrarna i Stockholm
[x]   28/3 18 ÅR!!
[x]   31/3-8/4 Narvik, snowboardsemester
[x]   11/3 Teoriprovet (körkort)
[x]   21-29/4 Spaninen, Salamanca                                                      
[x]   3/5  KÖRKORT :D
[x]   11-13/5 GymnastikSM i Uppsala
[x]  19/5 Gävleborgsjakten, Gymnaestradauppvisning! Hudiksvall
[x]  25/5 Isabelle och Emelie fest
[x]  1/6 60/70
[x]  2-3/6 RM i sikte kurs i Eskilstuna
[x]   2/6 Gymnaestradauppvisning, Viksjöfors
[x]   8/6 Skolavslutning :)
[x]  15-20/6 Ockelbogymnastiklägret
[x]  21-24/6 Familjeträff i stockholms skärgård
[x]  6-16/7 Österriket, GYMNAESTRADAN!
[x]  4-11/8 Gotland med Jennie :) 
[x]  12/8 Per Gessle i Kungsträdgården med tjejerna!
[x]  1-2/9 SM-Kickoff
[x]  8-16/9 Tyskland med skolan
[x]  21-23/9 Trampett steg 1 i Uppsala
[x]  29-30/9 Paneringskonferans med UK, MK och syrelsen
[x]  6-7/10 Trampett steg 2, Uppsala
[x]  13-14 /10 Träningsläger  trupp äldre och yngre
[x]  20-21/10 Träningsläger RMY
[x]  28/10 Gävleborgsjakten i Hudiksvall
[x]  3/11  Västeråsträff med Ockelbogänget
[x]  16-18/11 Trupcupen i Östersund
[x]  23/11 Högskolemässa i Stockholm
[x]  23-25/11 RIkscupen i Göteborg
[x]  9/12 Gävleborgsjakten i Gävle
[x]  16/12 Luciauppvisning på Jernvallen
[x]  17/112 Avslutning Trupp äldre & yngre
[x]  19/12 Avslutning RMY
[x]   21/12 Skolavslutning
[x]  21/12 18 års fest
[x]  22/12 Storsjömarschen med Thomas, Robban, Jennie
[x]  24/12 Julafton
[x]  25/12 Juldagen, Utgång
[x]  27/12-19/1-08 Australien
Aslutningsvis: Jag vill åka snowboard nu!        image14

LG PRADA

 
image13
ååh vad fin den är :) det är min högsta önska just nu :) Jag ska köpa den så fort jag får pengar :)

Övrigt så har helgen varit bra, det blev utgång både fredag och lördag :) Kommer lite kot från den image10
 
image11

home sweet home, eller?

Ja, då var man hemma igen då, och jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen för det. Det är inte dom vanliga anledingarna att man vill vara kvar i värmen, och därför inte vill komma hem, utan jag ville komma hem, men inte hem till alla krav och måsten!

41 gymnastikmail och massa "bortträngda" måsten som jag lagt på hyllan när jag åkte. Nu bara bolmar dom över mig och vips känner jag samma stress som jag gjorde innan jag åkte, så säg, visst är det kul att vara hemma igen?!

Jaja, idag då, jag gick till skolan vid sju. sen hade jag spanska, psykologi, geograf och historia, jag orkar inte ens nämna hur mycket jag ligger efter i skolan nu efter min ledighet. sen skjutsade jojje hem mig. Jag gick ut och sprang direkt när jag kom hem och efter det lagade jag mat, och jenny kom och åt med mig, vi hade lite gympa genomgång och sen traskade vi i väg till träningen, tre timmar senare var jag hemma igen och nu har jag inte gjort någonting, ska sova nu fö tröttheyen är enorm! Jetleg är verkligen underbart!

tack och bock för idag!

det är minnena som skapar den människa man är idag

Cairns, New Castle, Sydney = Australien

image4image5image3image2
2 timmar och 20 minuter är det kvar tills taxin går från hotellet här i centrala Sydney för att transportera mig till flygplatsen. En flygresa på ca 29 timmar är vad jag har framför mig, men med två stop, ett i Singapore och ett i Tyskland. Men sen är jag hemma, och tro det eller ej, men jag längtar!

dom 24 dagarna här i AUS har varit bra, mycket har vi sett och mycket har vi varit med om. Vi har bland annat snorklat, varit i regnskogen, träffat aboriginer, kastat boomerang, spelat didgeridoo, solat, badat, lekt tvättmaskin i vågorna, ätit gott, träffat familjen Garret, shoppat, shoppat, shoppat och ännu mera shopping :)
Jag har slagit mitt egna personliga shoppingrekord skulle jag tro :) Totalt under denna resa har jag totalt shoppat:

13 t-shirtar/linnen
2 tjocktröjor
3 par solglasögon
4 par örhängen
1 par skor
1 plånbok
2 väskor
1 halsband
1 armband

Ja, det är vad jag kommer på just nu! :) så jag får väl ta och tacka SGA (Sandvikens gymnastikavdelning) för den fina lönen som skapade möjligheten för mig att inhandla allt detta ;)

Nä, nu ska jag slita mig och försöka göra färdigt allting inför den korta resan hem, jag kommer hem till sverige på lördag morgon, vi landar någon gång kring halv åtta tiden, så jag tror jag är i sandviken runt lunchtid! :)

Om ni saknar mig allt för mycket innan jag kommer hem så kan ni gå in på resdagboken.se och titta på många kort från vår resa samt läsa om den :) Vi heter JohanMonicaFrida där, det är bara att titta och njuta!
Tills vidare får ni ha det så bra!

Ciao!


Nu tog jag steget hit

Ja, hej och välkomna till min blogg kanske är det första som jag borde säga. Länge har jag tänkt att jag ska skaffa mig en, men som ni alla vet så kommer det alltid någonting ivägen och undanflykterna till varför man inte har tid börjar lägga sig på hög och tillslut är den högen så stor så att man inte ens med stege kan ta sig över den.
Men, tänkte jag, nu ska det bli ändring. Jag insåg nu när jag sitter på hotellet i Sydney och väntar på mamma och pappa och inte har någonting annat för mig, att nu var det dags, nu äntligen ska Frida Luuke skaffa sig en blogg!

Så än en gång, välkommna!

RSS 2.0