Frida Johanna Luuke

Idag är det valborg och jag har nog aldrig varit mer otaggad.
Känns som jag inte kommer att göra någonting alls idag.
Helt ärligt känner jag för att bara sitta hemma, har inte någon lust för att göra någonting!

image143


Para tí:
Yo no tengo energía para esperar  en tí. Me vida ya está complicado
y ahora yo sentirme triste y solo, pero tambien muy decepcionado, principalmente conmigo 

Lo echo mucho de menos



"En las estrellas tus ojos ver
Cuando tus fotos me siento a ver"


Juanes - fotografía
 

...

Frida Johanna Luuke, när ska du lära dig att du är en fjant?

Du gör alltid samma sak, när ska du lära dig att det inte kommer att leda någonstans?
Dags att byta stradgegi... men kan man ändra på sig, eller ska jag lära mig leva med att
jag är som jag är?


Vad har jag nu ställt till med

Följande fick jag i ett mail idag, och när jag inte var tillräckigt snabb på att svara så slutade med att jag blev
uppringd av min svensk lärare Maria.

Hej Frida!

Du kan få ett akut uppdrag som vårtalare vid skolans vårfirande på måndag 9.30. Skolan behöver någon som traditionsenligt hälsar våren välkommen (max 5 min) Det blir sång av kören både före och efter. Det är ett hedersuppdrag!

Vad säger du?

Ja, vad säger jag? haha alla som känner mig vet att jag inte är speciellt bra på att säga "nej", så självklart var jag på! Jag menar, hur svårt kan det egentligen vara? Hålla ett tal på 5 minuter, inför ca 350 personer + alla lärare samt rektorn? Tss, det måste vara en enkel sak... ELLER?

Helt ärligt så känns det något nervöst, vad ska jag säga, hur ska jag kunna få tiden att gå i 5 hela minuter, tänk om folk inte
är intresserad av de jag säger... Ja, haha kanske har jag tagit mig vatten över huvudet, menvad fan! Jag tänker inte backa ur,
jag menar vad gör man inte för ett bra betyg och Maria sa ju när hon ringde mig att hon var så stolt över mitt senaste tal jag hade i klassen så hon trodde att jag va ypperlig för denna uppgift, det är ju trots allt ett hedersuppdrag.

Haha, så det tänkta tiden som jag idag tänkte avsätta för att bättra på brännan kan jag ju knappast räkna med, nu har jag precis varit ute på en 2 timmars och 45 minuter lång promenad. Så det får räcka idag, nu ska tiden läggas på att försöka få ihop npgonting som jag ska säga på måndag. Så njut på ni som kan vara ute i solen idag, själv har jag ett tal att skriva!



                                                                        Talaren Frida Luuke tackar för sig!

 

RM's ledare

image140

Såhär ser vi ut när det vankas träningsläger för våra tjejer. Det är alltid lika spännande att se
vad ännu ett läger kommer att bjuda på. ikväll, om tid finns, kommer ni att få ett mer grundligt inlägg
om både lägret, men också avslutningen som vi ska ha idag samt annat om gymnastik.

Alltså, gymnastikinlägg på ingång!


image141

helgens festligheter

    

Ja, som jag tidigare nämnt så var det utgång/buffe på kharma i fredags, tänkte bara bjuda på lite kort därifrån!

Och som vissa nu vet så är inte riktigt sushi min grej, jag kunde inte ens stava det förrän nu när jag tittade upp det. men suschi var en av sakerna som buffen hade att erbjuda, själv höll jag mig till detta :
  
och jag säger bara, jordgubbar och jag, vi måste ha någonting genetiskt tillsammans!


image139
<3

saknar rubrik

Hej hopp!

Idag blir ett tråkigt inlägg, som det alltid blir när det är så mycket som har hänt. Jag är liksom en sån person, jag är specialist på att skriva om småsaker och göra dessa till enomra händelser och som låter som ett helt reppotage som man lika gärna skulle ha kunnat läst på aftonbladets nyhetssida istället för på frida luukes blogg. men sen blir jag raka motsatsen när det händer många saker. Då känns det som om allting bara äter upp mig och jag orkar ingenting...

Igår iallafall så var det kharma, trevlig kväll och jag lekte curly sue hela kvällen med mitt lockiga hår. Dock var det en fruktansvärt tråkig kväll om man bortser från sällskapet, jag var verkligen inte på  humör för att festa, kände mig bara allmänt nerstämd och ville ingenting annat än att åka hem, vilket jag också gjorde. 00,20 tog jag mitt pick och pack och åkte hem...

Ja, jag känner mig bara ordlös nu, sitter och tänker på vad jag ska kunna dra till med för klychigt för att underhålla er, men nä, idag är det verkligen tankestopp i min hjärna och det är ingenting som jag kan göra åt det.

varför kan man aldrig bli klok? kommer man någon gång lära sig av sina misstag? Kan en människa ändra på sig? Är det värt att försöka eller är man bara ivägen då?

mera fotboll...

Vill du komma hit så har vi i örådet tagit ett beslut att det är ok även ikväll.. så länge du håller våra namn anonyma i bloggen =)


Denna trevliga och mycket intressanta inbjudan var det första som jag möttes av när jag igår kom hem från träningen. Helt slut som jag egentligen var efter den enorma redovisningen som jag haft i skolan, efter dom 4 timmar som jag kämpat på brännan under solens strålar och i dom tre timmar som jag aktiverat mina gymnastiktjejer för att på bästa möjliga vis få fram en sådan rolig träning som möjligt så kände jag, vafan, kvällen har alltså mer att erbjuda. Med trötta ögon, mjukisklädersmundering på hög nivå samt ett humör som jag kände att jag inte själv kontrollerade med 100 % utan som tröttheten-vilket-innebär-dåliga-skämt, hade större delen av kontrollen över så anlände jag arena vardagsrummet än en gång. Dock väldigt mycket försenat för att få höra matchens första ton i visselpipan, men vafasiken, fint folk kommer sent och det är alltid bättre sent än aldrig :)


Hur som helst, det var alltså match idag igen, och lika spontan som jag alltid är så nappade jag på inbjudan och gjorde även denna gång det bästa av situationen. Jag känner att mina erfarenheter börjar bli otroligt väl utformade nu och snart så, så kommer dom nog uppta större delen av mitt CV.

För er som är som jag var för ungefär en månad sedan, dvs inte alls insatt i fotbollsvärlden, så var det match mellan Manchester United och Barcelona. Dock kändes det inte lika frästande denna gång, sviterna från matchen dan före satt fortfarande kvar och den härliga känslan som jag hade känt som fotbollssupporter var nu idag helt bortflugen, den var liksom som Olof Palmes mördare, spårlöst försvunnen. Anledningen till detta tror jag dock inte hade någonting med sällskapet eller så att göra, eller att jag hade en tröttsam dag, snarare tror jag att mitt intresse för denna multinationella sport inte utvecklats i den takt som jag önskar att den skulle ha gjort.

Men som tur var så var inte stämningen lika spänd som den varit matchen tidigare, nä för under denna match så fanns det inga uppsatta regler att följa, och tro det eller ej, men idag fick jag till och med prata om sådana saker som inte hade med det som vi såg på TVn att göra, DET VAR STORT! Det känns som vi lär oss av varandra, jag lär fotbollsnördarna att det går att göra två saker samtidigt, d.v.s låtsas att man tittar på matchen samtidigt som man är i full fart med att berätta om dagens händelse medan det som dom lär mig är att förklara hur allting hänger ihop, t ex att om man får gult kort så följer det med en genom hela guppspelet, och tre gula kort under ett gruppspel = EN MATCHS AVSTÄNGNING! Sug på den, det är tufft inom denna värld!


Ja jag känner att jag verkligen utvecklas som person under min tid som supporter, jag menar tänk vad mycket jag lärt mig, jag ska göra en liten lista här om saker som jag inte visste för en månad sen:


  1. Arsenal har VITA tröjor på sig om dom spelar en borta match mot Liverpool
  2. Om en domare gör illa sig under en match, finns det en fjärde domare i reserv
  3. Det finns tydligen klipp på youtube.com när sådana där personer som bär ut skadade spelare på bår tappar båren och spelaren skadar sig ännu mera.
  4. Det är mikrofoner utsatta längsmed planen för att spelarna ska kunna urskilja domarens visselpipa från publiken och dess oväsen.
  5. Efter en uppvärmning för att få gå in och spela i 77e matchminuten , d v s en 13 minuter lång match, är vissa spelare så otroligt svettiga så det ser ut som dom har sprungit en hel mara, och sen avslutat det med att köra intervaller i alla trapper som finns på arenan. Kanske lite väl lång uppvärmning, vad vet jag?
  6. Att ha tränat in en schyst filmning och sedan utnyttja den i rätt läge och med rätt tajming verkar vara den gyllene vägen till lycka i den här sporten, framförallt om man gör den inom den stora fyrkanten framför mål

Ja jag skulle kunna fortsätta rabbla saker väldigt länge till, men här kände jag att det var dags att sätta stopp! Tack för ännu en trevlig kväll, och till mina bloggläsare, som ni ser nämns inga namn denna gång, personerna vill vara anonyma, så this is life!

  



image128
Kvällens kom ihåg: Om man som spelare (eller tränare?) skramlar på sig tre sånna här under t ex ett gruppespel, ja då får man ta mina fotbollsskor, benskydd och välkammade fotbollsfrilla och placera sig på läktaren tillsammans med alla andra som samlade på triss i färgen gult!

Måste avslutningsvis tillägga att om man samlar på sig två gulingar under en och samma match, då får man som följd efter att fått sett gulingen för andra gångern se hans kompis Mr Röd, han är inte så trevlig, för han betyder: Dra här ifrån, du får inte vara med nå mer!
image129


Tjing!
 
(hahaha, så låter det nästan när man träffar ribban eller någon av målstolparna, nu börjar jag bli för insnöad)
 
 

Spänningen i tvsoffan

Ja, det hade varit så klockrent om jag nu, med stolthet kunnat säga att jag gjort ett äkta hattrick, att jag nu
kämpat mig igenom den stora pressen som ställts på mig, även om det ibland varit svårt, även om jag inte
alltid har haft bollen rätt placerad och även om synen ibland svikit vilket resulterat i att jag både blandat
ihop färger på t-shirtar, spelare och dom där nedrans flaggnördarna som är helt besatt av ett 110 m långt
 vitt sträck på backen. Det hade varit så bra om det där hattricket inneburit två istället för tre, varför måste
det vara så? Kan man inte bara få bestämma att det härdanefter innebär två? Det skulle bli så mycket bättre
för mig då, och tänk vilken glädje det skulle sprida hos alla spelare som plötsligt haft turen med sig och lyckts
 gjort ett äkta hattrick :)
(Mitt hattrick innebär att jag nu, under dom senaste två veckorna har sett fotboll två gånger på tv, och
får man även räkna in den senaste månaden, har jag TILLOCHMED sett en match LIVE, helt otroligt!)

Hur som helst, idag var det återigen dags, matchtröjora var på, godisskålen var fullproppad och stämmningen
var på topp. Nu skulle det pratas och hejas fotboll i 90 minuter och ingenting i världen fick komma ivägen.
Taktiken verkade vara upplagd och klar när jag anlände till arenan Vardagsrummet på Seegatan på Bruket.
Taktiken löd följande:
* Krossa dom äckliga blåtröjade
* Säg inte ett ord som inte löd efter dom redan uppsatta orden "SKJUT" "PASSA" "FILMNING"
 "DOMMARN?!?!?!" eller den bästa " JAAAAAAA, FYFAN VILKEN TUNNEL HAN GJORDE"

Detta var taktiken för kvällen och jag stog efter min anländning i ett av de svåraste valen i mitt liv,
take it, or leave the buldning.
Självklart var jag på, jag menar 90 minuter och endast få använda mig av fyra uttryck kan väl
inte vara så svårt, eller?

Vad som bör tilläggas var att om man, vid rätt tillfälle, när favoritlaget gjorde någonting bra och när
man verkligen visade hur inne man var i den extremt viktiga matchen lyckades få in en av de ovanstående
tillåtna uttrycken var man en självskriven stjärna, lyckades man dessutom lägga på lite mansröst och dalmål
på uttrycken, ja då går det inte med ord beskriva den lysande begåvningen som man hade som ett fotbolls geni!!

Avslutningsvis är jag rätt nöjd med min insatts som supporter till rödtröjorna Liverpool. Även om matchen fick
ett snopet slut i tilläggstiden och trots att jag lider med christtian som  verkligen måste känna sig så förolämpad 
och utskrattad som nu måste gå omkring med sitt röda hår och som varje gång han tittar sig i spegeln och bli
påminnd om matchens slutöde, så ska jag glädjas åt det fina spel som Liverpool visade upp ett flertal gånger!
 Det var en underhållande kväll!

Kom ihåg. en trogen supporter stödjer sitt lag i såväl motgång som framgång!
Eller vad säger du om det Platini?
Kanske är det ett alldelens för nytt uttryck för att du ska kunna använda det?
Vi säger så här, fortsätt läsa om Zlatans solsemester i Karlifornien i Hänt Extra,
så ska jag hålla koll på allt som händer i fotbollsvärlden, är det okej kompis? Bra, då säger vi så :)
         
 
 

Här är från förra sommaren. visst, landslagsfärgerna var redan här ett faktum, men ni skulle bara veta hur väl insatt jag nu blivit! Helt obeskrivligt!

Ett avslutande tillägg, som supporter måste man kunna sjunga med i alla lagsånger samt veta när man ska lägga in kommentaren NEEEEEEJ, elller OOOOOOOJ. 
 


Våruppvisning, GYMNASTIK

Idag är det dagen D när det gäller sandvikens gymnastikförening! Även i år är det den stora åruppvisningen och vi alla är lika taggade! Jag fick den stora chocken här för några dagar sedan när jag möttes av informationen, LEDARNA SKA HA ETT NUMMER OCKSÅ! Shit pomesfritt tänkte jag, ska jag, som inte tränat gymnastik på två år visa upp mina kunskaper på en uppvisning inför publik? Jajamensan, så var fallet, med knäskakande ben och ett självförtroende som snubblat på trampetten, fått en konstig kastperabel och fastnat i en av alla upphissafr basktkorgar hör jag hur jag själv säger att "ja men vad kul, klart jag ska vara med!

Så nu sitter jag här, känner att ja borde ha strechat sen förra julen, tanken på en gymnastikdräkt gör mg rysande samt att jag inte har en aning om vad jag ska köra. Men men, iprovisering brukar ju vara mitt starkaste, så nu ska jag inte banga!!


Välkommen på Våruppvisningen 2008, Sandvikens Gymnastikavdelningar, Temat i år är SM

image125
 
Nu kör vi Jempa! Idag blir en dag fullspääckad av gymnastik!!

jag ska bättra mig

inom en snar framtid ska det ryka färska nyainlägg här, JAG LOVAR!!

Lösningen/förklaringen

Det finns en logisk förklaring till allting brukar man säga, och ta me sjutton så gör det ju också det!
Det finns alltid anledningar till varför folk gör som dom gör eller till varför dom säger som dom gör.
Och sen att tjejer är som dom är, ska analysera allting, verkligen bryta ner varje liten mening till minsta
beståndsdel för att sedan, sakta och noggrant gå igenom allt, förmulera om och tänka, vad menade han med det
eller menade han kanske såhär när han sa sådär?

Vafan tjejer, släpp tankarna, släpp analyseringen, släpp nerbrytningen av det som sägs. Det är bara vi själva som mår dåligt av det
och den som har sagt det som vi oroar oss över kommer aldrig få reda på hur "fjantiga" vi är som hela tiden ska analysera allt!

Inte konstigt att killar ofta tycker att vi tjejer är tjatiga, med handen på hjärtat så är vi nog det!
men sen är det så att killar förstår inte heller hur mycket vi tänker och håller på, varför är vi så olika för?
tänk så mycket enklare det hade varit om vi var lite mer lik varandra, tänk då var många missförstånd
som inte skulle existera och tänk vad mycket gladare många skulle vara då!

Nu är det kvällen, imorgon är det en fullspäckad dag!

     
Sommarbilder från en härligt kväll med alex och sara :) varför är det så svårt att fastna på bild för?

Visst ja, jag är hundvakt nu också!
 
Såhär såg hundarna ut för länge sedan, haha och även jag såg ut sådär för länge sedan, tänk vad tiden går!!

tråkigt inlägg

Jag har nu länge suttit och funderat över vad jag ska blogga om, men ingenting har dykt upp i min fantasi så nu blir det ett sånt där tråkigt inlägg när jag bara berättar vad jag har gjort...

Jag vaknade kl 8 av väckarklockan, då flög jag upp och hoppade direkt i springkläderna och stack ut på en morgonspringning, mycket skönt! väl hemma stretchade jag och körde styrka! I och med det så var träningen för idag avklarad eftersom resten av dagen var inbokat på annat!

Hursom helst, efter dusch och frukost satte jag mig för att plugga, idag skulle jag börja med Tjetjenien... Jag pluggade iallafall mellan 10-15 och det gick riktigt bra faktiskt, det är ett SJUKT intressant område och jag blir så frustrerad och arg hela tiden för det har hänt sådanna fruktansvärda saker i denna region som människor inte har en aning om, och det värsta av allt är att det FORTFARANDE händer saker, men som måste reagera för att någon ändring ska kunna ske blundar bara för problemet och tycker inte att det berör oss! SKÄMS!

Iallafall så åkte jag till skolan sen, och där fick jag en present (kan man säga så när man har betalat för den?) det var iallafall min studenttröja, och gud så skön den är!! Prio nr 1 för tillfället :)
Jobbade på med projektet iallafall, DET SKA VARA KLART OM EN VECKA :S:S:S
sen åkte jag hem och nu sitter jag här, ska precis ge mig iväg nu på ett härligt UK möte, (eller så inte) men jag tänkte att jag bara måste uppdatera er läsare först!

Adjö!


Hur som helst så verkar Johannes bli bättre iallafall, för er insatta. Han har tydligen fått kommit hem, skönt att ett av alla mina bekymmer verkar gå någgot positivt iallafall!
 

so true for the moment



When friends and family come around and ask me
All I say is
I'm good I'm good
I'm ok alright


Deep in side I know I can't take any more
It's killing me slowly
Physically mentally
There's nothing left in me.

But I don't want people to feel sorry for me
And that's why I say
I'm good I'm good


Said I'm good I'm good
I'm ok alright
I'm good I'm good
I'll be alright
I'm good baby
I'll be alright

Some times I can't even talk
I can't walk
City isn't long
Somebody help me
Oh say somebody help me

I don't want people to feel sorry for me
That's why I say
I'm good I'm good
I'm ok alright

Said I'm good I'm good
I'm ok alright
I said I'm good I'm good

I'll be alright babe
I'm good I'm good
Said I'll be alright baby
I'm good oh baby said I'm good
Baby that's all I say

My friends and family that's all I tells them but
Deep inside I'm dying baby
Oh...no...no...no

I'm good I'm good
I'm ok alright
Said I'm good I'm good
I'm ok alright

Minnen från alla tider!


Trevligt!

        


Minnen tillsammans med älskade Frida :)
       

       




Here were the photos and the expressions happy! Must been a while sens the pictures were taken...
 
 
     

nu ska det bli ändring

Det är så lätt att bara fortsätta, fortsätta efter samma gammla väg som man alltid färdats efter, man kommer in i en slentrian och där allting bara kommer tillbaka till en och man göra alltid samma saker, vare sig man får respons eller inte. Jag har än en gång kommit in i detta,det är en två vägs korsning och återigen så tar jag det välkända vägen och kör mitt race! Det som skulle behövas på min väg är en fet jävla STOPP SKYLT, eller en ÅTERVNDGRÄND, eller kanske är det just det som finns, en återvändsgränd, jag färdas efter samma väg och alltid kommer jag fram till samma sak, Det vill säga INGENTING ALLS!!!

Varför ska det alltid bara vara jag? varför måste alltid jag styra upp allting? vad skulle hända om mitt engagemang liknade ditt? det är det som framtiden ska få visa nu, för nu går jag i Ide, nu är det jag som blir väggen, nu tänker jag vara tillbakahållande... Bye bye!

                           

Alla vägar verkar vara en allmän vara, för alla leder bara till SAMMA SAK, nämligen till en återvändgränd! Men nu ska jag stanna upp och se hur det kommer sluta om jag blir ett riktigt lågfartsområde!!                                                                           

                                                             Ett äkta lågfartsområde är vad jag är nu!

Vill även tacka Malin Luuke, du är bäst! Jag älskar dig så oerhört mycket syster! Är så enormt tacksam för att du bor här hemma nu
och jag skulle aldrig klara av allt nu om det inte vore för dig!! I LOVE YOU!!
image103
Simply the best
 
 

tomhet

Idag har jag ingenting vettigt alls att säga här, så ja, har ni tråkigt så rekomenderar jag bara min systers blogg starkt idag, den är såå bra!

http://attvaramalin.blogg.se

Det var allt för mej, HEJ!

Taxi Luxan till er tjänst

En bra sak med dagen är iallafall att Luxans bil nu är hel, så en dag som detta tackar vi bilmekanikerna för det och lutar oss tillbaka i Luxans passagerarsäte och ser ut hur alla hurtiga människor trotsar vädret och promenerar dit dom ska. Vanligvis brukar det vara mig som folk tittar på, när jag går där. Men idag så tillåter jag mig själv att åka bil hem, så det så!


Taxi Luxan

gråa dagar, grey days, días gris

Hej, hello, Hola!
idag är en tung dag, lika som kvällen igår var, det känns inte som jag mår sådär toppenbra just nu, ingenting känns bra, jag är osäker på mig själv, på mina kunskaper och på vad jag vill här i livet. det känns som jag bara går omkring och väntar på att någon ska komma och tala om för mig att "frida, det är det här du vill göra!"

Nu är iallafall ansökan till Halmstad inskickad, men jag kan inte påstå att det känns bra, jag har ångest inför det. vill jag flytta? vill jag läsa den  utbildningen? vill jag jobba med det när jag är stor? kommer jag klara av att vara så långt hemifrån? kommer jag klara av att bo själv? ja, helt enkelt, kommer jag klara av det?
och som inte det var nog med bekymmer så känns det som att min hjärna nu går på sparlåga, är i allmänhet helt nerstämd och irriterad, har ingen ork till varken träning eller skola, känner att jag bara vill "vara"...
och till råga på allt så gör väl inte vädret att man mår sådär jättebra heller, himlen kanske också är ledsen, precis som jag? Iallafall så gråter himlen mycket idag, och jag antar att det är så, ibland har man bara sånna dagar, Tårdagar!

hur vet man när det känns rätt?

image102

fyhelvete vad osäkert allting känns nu!

Känslan sitter kvar

Klicka för att stänga bilden

som en 65åring

träningsvärken skriker i varenda led, det känns som det var 65 jag fyllde förra fredag och inte 19...
Var på gymmet igår,körde bara mage och rygg, detta har idag resulterat i att jag inte kan ta djupa andetag och
skratta är inte ens att tänka på, för jag har sån träningsvärk! :P
Att jag sedan tränade gymnastik hela kvällen gjorde knappast saken bättre, helt sjukt, ´jag körde lite stillastående salton och frivolter, sen körde jag lite tumbling och sen trampet, kanske 45 min sammanlagt, och jag blv verkligen helt slut! Det märks att jag inte
tänat gymnastik på länge nu med tanke på att jag utan problem klarat av 3 timmars träningar förr! :p

Haha ja ja, nu ska jag strax till gympan igen, och idag ska jag träna igen, är sjukt jävla taggad! Idag hoppas jag på bättre flickisar och bättre helskruvar :D

Hasta luego!

Ja, då var det dags igen

Japp, då flyttar jag in i gymnastikens hus igen då.. känns väldigt tungt och motvilligt denna gång och det känns som jag
så gärna hade haft denna helg fri och fått göra vad jag velat! Men så är inte fallet nu och det är väl bara att bita ihop
som jag gör med allting annat just nu.

Idag iallafall, sjukt trött var jag imorse, men jag tog en promenad till skolan och sen gjorde jag färdigt mitt Geografiarbete om GIS.
Därefter var det samhällskunskap och sen slutligen svenska, hade redovisning på svenskan idag, det gick faktiskt väldigt bra iallafall känndes det som så, dock kanske inte lika bra som redovisningen igår, men då hade jag ju inside information om Åmåls hamn, och jag tror det var de som kammade hem det MVG:t ;)

Sen efter skolan idag var jag till intersport och handlade lite träningskläder, och sen bar det av till gymmet, körde mage och rygg, det är det roligaste passet, men pga för litet matintag idag så var det jobbigt, så jag kommer nog inte ens ha träningsvärk imorgon :/

Nu har jag gått hem och nyss ar jag pysslat om mitt mysiga skavsåt, alltså det är helt sjuk hur det ser ut, det är kanske 3 cm i diameter, och det bara hänger kött och skinn och sen är det helt varigt:S Jag har knäppt kort på det, men jag ska skona er från de bilderna, jag tror beskrivningen av det räckte gott och väl..

Men som sagt, nu drar jag till gympan, träningsläger tills imorgon förmiddag, sen ledig till 14.30 och sen är det samma prosidur igen, träningsläger till söndag förmiddag och sen LEDIG!! :)

Ha det så bra gott folk, och vill ni någonting så är det mobilen som gäller :)

Puss!


     
Sommar och segelsemester med Jennie skulle inte sitta helt fel nu inte!

tänker. . .

image98
Ibland så skulle jag bara vilja vara en Känguru, tänk att bara få "vara", bara få skutta runt och äta gräs och slippa alla krav och förväntningar som omgivningen hela tiden ställer på en...

Rätt jobbig period som jag går igenom för tillfället, det är så mycket som ska göras nu, högskolan ska sökas, sommarjobb måste fixas, gymnastiken trycker på med all dess innebörd, skolan tar död på mig samtidigt har jag fyllt 19 år och känner mig stressad, vad ska man ha hunnit med när man är 19 år? Det känns som jag är så gammal men att jag inte hunnit med att göra någonitng bara för alla krav och förväntningar kretsar kring mig.

Varför måste man bli vuxen och gammal? Kan man inte så stanna upp ett tag? När ska man ha tid att tänka igenom vad man e g e n t l i g e n  vill göra med sitt liv?

Skola, gymnastik, gym, träna, högskola, sommarjobb, ett liv? 

Idag tänkte jag bjuda på en lite film från de bästa :)


Ja, i och med detta inlägg offrar jag mycket, en hel vänskap kanske, kanke kommer det bildas olika grupper inom mitt tjejgäng, kanske kommer jag bli utfryst?
Allting kommer iallafall bero på mig, jag har redan blivit hotad av Anna-Sara om alla möjliga saker som
skulle kunna hända om jag publicerar filmen på bloggen, men trots allt detta så är jag nu berädd att
ta risken och chansen.
Hoppas det är okej trots allt, annars, tack för vår tid ;)

Det är iallafall Anna-Sara, Isabelle och Emelie som är med på filmen från kvällen med den mycket trevliga utgången på Kharma i slutet av november, ENYOJ!

RSS 2.0