I'm leaving

 

Sjukt coolt med snowsurfing, för er som inte vet det så gick jag och pappa en kurs i det i thailand -05, sjukt häftigt var det och det är helt otroligt hur mycket kraft som fångas upp i katen, man kan verkligen inte bara stå kvar, absolut inte på land, men är man i vattnet så går det iallafall lite bättre :)
      

Så såg det ut, riktigt kul var det, även om Fegfrida tittade fram inom mig många gånger :P

Hittade även andra trevliga kort från resan, pappa och jag gör lantmätarhopp på stranden! ;)
Mitt försök blev ganska bra, men pappas går att disskutera, jag tror till och med ni utan gymnastiköga kan se det :)


  


Hursom helst, nu sticker jag till sälen, så nu kommer ni inte att bli uppdaterade här på ett långt tag, för jag kommer inte hem förrän nästa söndag!
tills dess får ni ha det så bra,njuta av lov och ledigheter och om ni vill så är det bara att ringa mig, ni får nummret här: 073 560 41 96 men om ni mot förmodan tappar bort det eller om min blogg hänger sig, så finns jag förhoppningsvis redan i din telefonlista, annars finner du mig i eniro.se s register :)

Hasta luego sandviken y Sälen venga vamos!!                                            

Jävla kodmallar

Åååh, trots en bra genomgång av Emelie iskolan idag så sket det sig totalt när jag släpptes lös i kodmallanas värld på egen hand. Jag förstår verkligen ingenting av vad som ska in vart! Åh!

Men men, jag får väl glödjas åt att jag iallafall idag blivit proffs på Power Point :D Haha, jag kanske var lite sen på att bli det, men jag säger bra oj oj oj vad bra våran projektarbetes power point blev idag :D Inte sant sara?
Hur som helst så var det helt sjukt vilket GO det var på mig i dag i skolan, tänk om jag jobbat på detta vis under helaprojettiden, då hade mitt och saras projekt varit färdigt för läääänge sedan! :P

Imorgon så ska jag bege mig norrut, ända till Ockelbo, har inte varit i den staden sedan sommaren, och ni som känner mig vet hur det gick då :S men men, nu blir det inte som då iallafall, och det tackar jag för!!

Nä, nu lägger vi kodmallarna på hyllan för ett par veckor och tar nya friska tag med dom efter ett nytt möte med Emelie :)

Puss och gull!

Den bortglömda veckan var inte bortglömd

Tänkte så gott som jag kan beskriva min senaste vecka i bildform :)

  image45
Onsdagen var en underbar dag i kungsberg!

Torsdagen var ägnat åt

                                                Fredagen bjöd på film med   och

men fredagen var inte slut där eftersom image45 (johanna) mådde som hon gjorde. Kvällen fortsatte sedan in på morgontimmarna.

Lördagen Klicka för att stänga bilden  Klicka för att stänga bilden Klicka för att stänga bilden var det SGAs 70 års fest som stog på programet!!

Söndagen ägnades åt plugg och gymnastik! Visst ja, en fot i huvudet orsakade även huvudvärk, yrsel och illamående som kommande två dagarna! Tack för den ;)
 

Förlåt mig, desculpeme, excuse me

En vecka har nu gått, en vecka som innefattat både det ena och det andra, en vecka som varit både glad och tråkig, en vecka som både ha varit givande men också sorglig, en vecka som jag både tämjt mina gränser men samtidigt en vecka som jag antagligen gjort någon besviken.

Iallfall så har jag varit i min egna värld, jag har inte haft tid eller lust att informera omvärlden om mitt liv, vilket jag nu fått ätit upp av framförallt Anna-Sara. Men nu tog jag mig i kragen, jag slutade med alla bortförklaringar om varför jag egentligen borde ha gjort någonting annat, jag slutade tycka synd om mig eftersom mitt tangentbord hoppar över massa tangenter när jag skriver och jag ignonerade även tanken på hur glad jag blir varje gång jag är påväg att uppdatera ett nytt blogginlägg och datorn alltid på något konstigt sätt lyckas hänga sig så jag alltid lär börja om att skriva.

Men nu är jag på väg, nu ska jag försöka med en mer daglig uppdatering! jag ska verkligen försöka!

jag är verkligen ledsen, I'm really sorry, Estoy muy trista, att jag varit så otroligt dålig på att uppdatera er om mitt liv på sista tiden. Hoppas alla mina internationella vänner förstår hur mycket jag skäms över mig själv, FY FRIDA ;)

Kungsberg

Imorgon blir det premiäråk i kungsberg. är lite små nervös eftersom jag inte åkt sen i april och nu har jag ny bräda och allt, tog just bort prislappen på min bräda. MEn men, morgondagenkan inte bli värre än min och Jennys dag där förra året. Se och njut! :)

 Liftkön gick galant

 Lika så gjorde transporten upp mot toppen.... till en början

 och sen gick det lite snett :p

Ett fint minne från min tid som snowboardproffs :) Ett annat fint minne (dock från en annan resa) ska jag också bjuda på. Detta var efter min första dag som snowboardproffs i hela mitt liv, men jag menar, klart man offrar sig när Jon Olsson blivit sjuk ;)
 Oooooopss!

Måndag, glädjehöjande inlägg

Idag har varit en ganska tråkig dag.. En sån där dag när man bara skulle vilja ligga kvar i sängen hela dagen, titta på sorliga filmer, kanske gråta en sväng, ta en promenad i det fina vädret och bra "vara" .
Hur som helst, klockan ringde 06.00 men jag orkade mig inte upp förrän till 06.55. och redan på morgonen (som spenderades med Momzila) kännde jag att det skulle bli en lååång dag, huvudvärken kröp i pannan på mig och redan innan lunch hade jag ont. hursom helst har dagen sen innefatat två promenader och skola och äntligen har jag träffat emeli.

I skolan idag bestämde jag mig för att jag skulle berätta om mina äventyr med min bil (eller pappas bil) men det får bli en annan dag, är inte på sådant humör idag!

Men för att detta inlägg ska bli alltför tråkigt tänkte jag bjuda på ett litet glädjehöjande inlägg:

Detta handlar om hur mycket bättre män är att ta ut pengar än kvinnor vid en bankomat. Trots att det är mitt eget kön som blir förolämpat gillar jag det ändå :)

INSTRUKTIONER FÖR MÄN

Kör fram till bankomaten

Rulla ner fönstret

Sätt in kortet och knappa in din PIN-kord

Skriv in det önskade beloppet

Tag kortet, pengarna och kvittot

Rulla upp fönstret

Kör

INSTRUKTIONER FÖR KVINNOR

Kör fram till bankomaten

Backa så att sidrutorna kommer i jämnhöjd med Bankomaten

Starta motorn igen

Rulla ner fönstret

Leta fram din handväska och töm ut innehållet på passagerarsätet för att hitta kortet

Leta efter ditt smink och kolla makeupen i spegeln

Försök att stoppa in kortet i bankomaten

Öppna bildörren för att komma lite närmare

Sätt in kortet

Vänd kortet riktigt

Leta reda på kalendern i din handväska och läs PIN-korden som du skrivit på omslaget

Knappa in PIN-korden

Tryck på "FEL" och skriv in den rätta PIN-korden

Skriv in önskat belopp

Kolla makeupen i spegeln igen

Ta pengarna och kvittot

Töm handväskan igen för att hitta din plånbok, stoppa ner pengarna i den

Stoppa kvittot längst bak i checkhäftet

Kolla makeupen igen

Kör 2 meter fram

Backa tillbaka till Bankomaten

Tag kortet

Töm väskan, hitta kortfodralet och stoppa ner kortet

Starta motorn igen och kör bort från Bankomaten

Kör några kilometer

Släpp upp handbromsen 
 

 

Hur svårt är det egentligen för kvinnor att ta ut pengar? :)


Ett kalas, två kalas, tre kalas nej vänta fyra kalas!!

I torsadgs bestämde jag Anna och Sara att vi skulle pocka fram våra udanlagda gymnastikkunskaper och ta oss till hallen och släppa dom lösa. Vi åkte hem och började den stora nedräkningen, 3 dagar kvar... Vi var grymt taggade, fredagen kom och den fylldes av taggnings SMS, vi bestämde att vi skulle mötas vid hallen halv ett och sen skulle vi bara köra! Och det var framförallt trampett som stog på planeringen.

Bara tanken på att stå vid den utmätta anatspunkten, 23 m och 40 cm, gjorde att det pirrade i magen, jag såg framför mig hur jag gjorde mitt chasé avhopp, började springa mot mitt mål, trampetten, att sen lyckas få ett perfekt inhopp, med rätt position i trampetten, armarna placerade vid öronen, "sitter" i trampetten. Den underbara känslan av kastparabeln (resan genom luften), känslan av att allting klaffar, häldraget är rätt, spänsten i bäckent är bra, hakan hålls mot bröstet, rotationen är kontrollerad, skruen kommer på rätt "hepp", och slutligen landningen, man överroterar den något eftersom man kör till gropen men i själva verket vet man att man skulle ha spikat den till landningsmattorna. En perfekt volt med andra ord, allt detta såg jag framför mig men istället möts jag av de värsta orden när jag kommer tll hallen och snubblar över hundra par skor i storle 28:
NÄ, HÄR ÄR DET BARNKALAS!

Jag känner hur hela min värld rasar samman men jag lyckas endå få fram frågan om när kalaset slutar, och till min stora glädje säger personen kl. 13.00.
Pjuu tänker jag och går till ledarrummet och inväntar Sara och Anna och för att fördrva tiden  43 minuter tills ungarna lämmnar bygget.
Sara och Anna anländer, och sara ser något upprörd ut, jag känner igen den irriterande blicken eftersom jag nyss sälv haft den, så jag lugnar henne med orden : They all will be gone soon! och när jag tror att bicken ska försvinna i hennes ögon blixtrar det till istället och från hennes mun hör jag ord som uppfattas som ett helt annat språk, jag vill inte höra det hon säger: Ja, men det är ett tilljävla kalas 13.15 sen ännu ett kl 15.00!!

Besvikna som vi var lämnade vi hallen och bestämde oss för att återvända till hallen runt 17,00 tiden med hopp om att alla 28 skostorlekar skulle ha evakuerat lokalen, vi åkte ner och åt på stan och sen den resterande tiden som återstog spenderade vi genom att titta i mitt tak på mitt rum, samt titta på bilder.

KlOCKAN 16,15 var det dags! Vi begav oss till hallen igen. Vi anlände och mötes av kalaset, såg ut som tre frågetecken och med en axelruckning, armarna formade som ett W (tillsammans med huvudet) frågade vi någonting i stil med: Vad fan, är ni kvar än?
Vi möttes av svaret:Ja, vi har kalas här, till kvart över fem.
Dagens andra PJU kom och återigen gick vi till ledarrummet för att denna gång fördriva ca 32 minuter.

Ca tio över fem störtar Sara in i ledarrummet efter att ha varit ute och tittat på dom små livet som leker bort våran planerade träningsdag. Jag ser det för andra gångern idag, jag vågar inte tro att det som jag ser är sant, jag vill bara hålla för öronen och blundandes lägga mig ner på golvet och skrika, låtsas att jag inte finns, så som småbarnen gör på mataffärerna när dom inte får småplockgodiset eller den nya brum brum bilen. Blicken som jag kände igen i Saras ögon var, "Det är ett till kalas efter det här kalaset blicken" Detta nya kalas skulle börja halv sex och pågå fram till halv åtta. Så besvikna som vi var tog vi vårt pick och pack och insåg att vi hade ödslat en hel dag på att bara vänta medas några snoungar med storlek 28 på fötterna sprungit runt på våra mattor, hoppat i våran skummgmmigrop, rullat runt på vårat tumblinggolv och balanserat på våra bommar. Det var mer än vad vi klarade av just då!!
 Ett av kalasen som förstörde vår dag!
   En antikgymnast i sin bästa form!
 Sandvikensgymnastikavdelningar kanske ska byta namn till Sandvikens barnkalasfixare? (SGA=SBF)

Lördag

Skolböckerna har skapat en sån hög stapel på min säg så jag örjar fundera om jag själv ens kommer rymmas i den, så nu ska jag ta och beta av den en sväng. I övrigt ligger kameran på laddning för att kunna dokumentera eftermiddagens aktiviteter, träningsverken efter morgonpasset börjar samtidigt komma krypandes och min snörvlande näsa tackar hela tiden Nasin 0,5 för dens existens (nässpray)

Det blir en fullspäckad eftermiddag, så keep in tuch to his blogg, you'll soon se more from me!

 Tills dess får ni se hur duktiga mina, saras, jennys och maddes tjejer var i november :)

I'm not sleeping alone tonight

Mallan och Snowie kom förbi för att dela min stora tomma säng.
Och självkart fick dom det, jag säger som Mormor:
"Finns det hjärtrum så finns det stjärtrum"          
                                    


 
 
image32

Ursäkta den ickedagliga uppdteringen

Ja, nu var det två dagar sedan som jag uppdaterade er kära läsare om mitt liv. Iallfall, Måndagen bjöds av storfrämmande!! Min kära vän Sara tog sig hit enda från Ockelbo!!
Vi tog en promenad hem till mig efter skolan, och tittade på massa kort :) efter det var det dags att hurta lite så jag drog på mig springutrustnigen (dvs springskor, tajta brallor och självklart reflexväst och pannband ;) )
Efter det blev det tacos, och sen var vi som två fullproppade äckel som var så mätt, men då gick vi ut och lekte i snön :)

    image27   

Igår så var det skolan som gällde, sen när jag gick hem plockade jag upp Lambi på vägen, och sen var jag ute och gick med henne på kvällen, samt att spinningcykeln kom till användning :)
Jag somnade rätt tiigt, då med huvudvärk och snörvel i näsan, så nu idag har jag bara varitpå en lektion, sen åkte jag hem och sov. Känner att det är någonting som händer i kroppen justnu, men hoppas att det bara är falskt alarm, för jag tänker inte bli sjuk och så måste jag träna ikväll.. Nu ska jag åka och hämta Malin som äntligen kommer hem :) Har saknat henne trots att hon bara varit borta 3 dagar, nu kommer jag bli sen när jag hämtar henne, sorry siis :)


The snow is falling

Ja, då sitter jag här igen då. Psykologi bara ordet berättar om hur otroligt roligt det är. Men men, jag har iallafall skickat in uppgiften precis, dock kvarstår 4 härliga häften som ska läsas och bearbetas. Men det tar vi en annan dag, nu ska det ägnas tid åt bloggen.

Jag tänkte berätta någonting nu, och det är om hur det ser ut runtomkring i min vänskapskrets. Det verkar vara rörigt på många håll. Förhållanden mellan pojk- och flickvänner verkar leva i en verklig berg- och dalbana, och förtillfället så verkar det vara som alla är nere i en dal och inte finner en utväg. Alla mina vänner verkar också riktigt trött på vintern, och jag frågar dom då med ett leedne på läpparna : Vadå? vilken vinter? Om dom kallar detta snöregnande land för vinter så är vi inte överens.
Iallafall så njuter jag av att snön faller, dock verkar den inte sammarbeta med mina önskningar utan tar sin tillflykt från fast form till flytande form innan den ens hinner landa på denna planet.

Iallafall så har helgen varit lugn, som ni redan vet var det bakning i fredags, sen var jag med johanna och vi tittade på sunes jul och tog en promenad medan alla andra ungdomar i vår ålder var ute och rände och lät alkoholen sätta sina spår på deras beteende under kvällen, men också på deras humör dagen efter. Lördagen spenderades mesta tiden på städning i Gymnastikens Hus, men, efter 4 timmars städning så såg det iallafall ut som en damallergisk skulle överleva mer än en kvart där inne utan att behöva bo på sjukhuset i veckor efteråt.
Reseten av lördagen gick till att träna, det blev styrka på gymapn, spinningcykling när jag kom hem och sen en promenad med jennie. Kvällen spenderade jag med att städa bort julen på mitt rum :) Jag vet! Jag är  nog senast i Sverige med att städa ut julen den 1 februari, men jag ser det så här, jag tog bort julen två veckor efter julafton :) Detta eftersom jag bara varit hemma två veckor och när jag åkte var det fortfarande jul :D
Kanske var det snön som föll och känslan av att packa ner alla julstjärnor, packa  ner alla jultomtar och slänga ut dom röda julgardinerna som väckte lusten inom mig även denna kväll, nämligen lusten att jag måste få träffa sune! Och tro det eller ej, men det gjorde jag också! image23

Ja, jag vaknade på sändagen och tog en promenad i gryningen. Sen var jag hemma och åkte till valbo med Malin. Men efter en incident med tobbes bil blev vi inte långvariga i det gigantiska shoppingcentrumet. Vi åkte hem och så var det bara att äta för att sedan återvända till gymnastikens hus. När jag anlände kunde man inte ana alla timmar vi dagen innan slitit och kämpat oss svettiga för att bli veck med allt stök! Nu var hallen sig lik igen, d v s den såg förjävlig ut!
Det var en rolig träning och jag fick till och med en pressent av Emmi och Alma :) Tacl för den tjejer!
När jag kom hem så var det spinningcykeln som gällde, och efter det så slappade jag mest tills dess att jag somnade vid 23-tiden.


Tack och bock!

Kvällens bästa låt


http://youtube.com/watch?v=iYAOf5aKE78

Åh vad bra den är!

picture of memory

image20
Detta förgyller mitt liv!!

Bagare Frida till er tjänst!

Idag har jag ägnat mig åt bakning :) Se och njut av de härliga bakverken och mästerbagaren Frida :)


image17


Så sjukt grym är jag nu på bakning :) och äve fast inte fettisdagsdagen är förrän på tisdag så var dom goda, men det
är någonting med namnet "fet"  som fatiskt stämmer, för det är precis vad man känner sig efter att ha tryckt i sig en!

image18

RSS 2.0