tuggummin, tummar och rövar

Jag har verkligen ingenting att skriva här mera, jag känner mig aldrig motiverad till att göra det, men samtidigt är det ju underbart skönt att ha denna sida när man verkligen måste skriva av sig. Sen är det också såhär, om jag regelbundet håller på att skriva så blir jag taggad att göra det, men nu när det går så långt mellan gångerna är det som att jag går omkring med tuggummi under fötterna, det är trögt och jag orkar liksom inte ta det sista och avgörande steget, steget till att dra tummen ur röven och återigen ta upp skrivandet.

Jag hoppas att jag med detta inlägg ska komma igång igen!

You are what you are



You're The Pills
That Take Away My Pain

You're The Light
That Helps Me Find My Way

You're The Words
When I Have Nothing To Say

You're The Fire
That Warms Me When I'm Cold

The red cross

Helgen som var spenderade jag i Gullbranna. Gullbranna är ett litet ställe ca 15 km norr om Halmstad och här hade vi en ledarhelg med gymnstiken som innehöll konferanser, lära känna ledare, utbildning, övernattning och massor av mat.





Av bilden at dömma så skulle man kunna tro att någonting verkligen gått snett till, men så är faktiskt inte fallet, såret at fejkat, det är gjort av vax och massa blodfärger, sjuuukt läckert! Vi hade Röda korset utbildning och detta ingick då, jag skulle spela skadad och andra skulle ta hand om mig, riktigt lärorik kurs måste jag säga.
Röda korset får 4 av 5 toasters!



Helena stackarn hade riktigt ont hon med!

Tvätta

Under en tenta vecka så står allting som inte har med skolan att göra på paus. När jag säger allting menar jag ju såklart inte träning eller tv tittande, inte heller läsa alla möjliga bloggar som finns eller att prata i telefonen. Nej utan med allting menar jag alla tråkiga saker som man bara inte hinner med när man pluggar dagarna i ända. Ett exempel på en sådan sak kan vara tvättning.

Eftersom tvätthögen bestående av ca 80 % täningskläder talade om för mig att jag kanske tränat mer än jag pluggat under denna tentapeiord kände jag att det var dags att ta tag i saken. När jag kom hem från tentan satte jag på städningsmusiken och begav mig till tvättstugan för att äntligen få träna i träningskläder och inte i linnena jag vnligtvis har i skolan. Första maskinen gick utmärkt, ända tills jag insåg att jag tagit fel på tiden och maskinen faktiskt inte var färdig när jag kom ner för att slänga in det i torktummlaren och för att snabbt fylla en ny maskin så att jag skulle hinna tvätta klart innan klockan skulle bli för mycket. Men nu var ju maskinen inte klar utan den hade centrifugeringen kvar. äh skitsamma tänkte jag och tröck på stopp, dessa blöta kläder blir ett fall för torktummlaren, jag menar lite lär den ju få jobba... right?

Efter att buktas med blöta kläder, påslakan, örngott, handukar, jeans och underkläder (ja mamma, jag blandade allt detta i en maskin, jag sorterar bara när du  är här) i torktummlaren slänger jag enkelt in nästa tvätt, skitbra tänkter jag för mig själv, nu kommer allt hinna bli tort innan kl 10.
När jag återvänder en timme senare inser jag mardrömmen, eftersom centrifugeringen inte fick färdiggöras på förra tvätten hade den nya tvätten bara centrifugerats... och tvätten i torktummlaren var om möjligt blötre nu än vad den var innan jag stoppade in den. Så jag var återigen tvungen att starta både torktummlaren och maskinen... nu såg det mörkt ut i mitt tidsschema...

Timmarna flög senare iväg och när jag väldigt många timmar senare går ner för att hämta iallafall en torr och en blöt maskin möts jag istället av en blöt och en dyngsur, torktummletvätten är FORTFARANDE blöt och tvätten i maskinen hade nu inte fått någon centrifugering. Detta var droppen för mig!

Så med mina sista krafter för idag släpade jag upp all blöt tvätt för alla de 54 trappstegen upp till mig, nu har jag dekorerat hela lägenheten med blöta kläder, jag som för bara några timmar sedan äntligen städat upp så fint här, nu kan jag återigen leka "inte nudda golv" bland alla strumpor och underkläder som av hängplatsbrist nu får ligga på golvet för att långsamt torka.

Jag tror jag behöver ett torkställ!

  
Här fick jeansen torka


medan strumporna fick hänga här pga platsbrist...


värför inte använda TVn till någonting för en gångs skull?


Här äter jag min frukost imorgon


och slutligen inte nudda golv...
Jag älskar att tvätta!

el perro esta neroviosa

Idag hinner jag knappt slänga in hunden, tenta om 7 timmar och dessa timmar ska utnyttjas flitigt, med handen på hjärtat känns det inte bra inför den kommande Nutritiontentan. Men den som lever får se



Sakta går jag nog mot min första omtenta..  känns ganska tugnt

Maxim extreme energi drink

Detta är helt sinnessjukt. Klockan är nu 01.33. Idag gick jag upp kl halv åtta, satt och pluggade till tentan som jag hade hela eftermiddagen. Sedan begav jag mig till gymet och deltog i ett core pass och sen ett PT-cirkel pass. Aldrig för har träningen gått så bra som den gjorde idag, trots att jag inte tränat på länge och plus att jag hade en rugans träningsvärk sedan fredagens PTpass. Men trots att allting talade mot mig att jag inte skulle kunna prestera bra idag, så gjorde jag verkligen det! och jag sitter fortfarande här, pigg som en lärka och bara väntar på att bli trött. var är den där john blund när man behöver honom som mest?

Tyvärr glömmer jag kanske att nämna anledningen till varför jag fortfarande sitter här, hyperspeedad. Jag låter bilden nedan tala för sig själv.




Denna röda härliga dryck lät jag fara ner i min strupe under dagens träningspass, Vad jag inte visste var att flaskans totala innehåll motsvarar koffeinmängden av 10 koppar kaffe. Vanligtvis brukar en sån här flaska räcka 2-3 träningar, men eftersom jag saknade den vetskapen och eftersom drycken var så god så var flaskans innehåll ganska fort ett faktum, så detta är nu konsekvensen av min klantighet jag får ta. Jag får helt enkelt dunka någonting hårt i pannan så jag somnar snart, och istället glädja mig åt att det var en bra träningsdag iallafall :)

Nu förstår ni kanske att det Inte var så konstigt att träningen gick som att jag käkat anabola och inte så kostigt att jag sitter här piggare än någonsin. Jag måste bli trött nu, jag ska vara hos optikern om 7 timmar!

Tentavecka

Jag vet att uppdateringen här har varit gräslig och näst intill obefintlig. Det är hunden där nere som är förklaringen, nämligen tentahunden... Idag är det tenta i Rörelseapparatens anatomi II





Vincent Säll ♥

With you is where I'd rather be,
but we're stuck where we are.
It's so hard, you're so far..
This long distance is killing me.
I wish that you are here with me,
but we're stuck where we are
it's so hard, you're so far..
This long distance is killing me.


Jag älskar dig
♥ ♥ ♥



RSS 2.0