Tvätta

Under en tenta vecka så står allting som inte har med skolan att göra på paus. När jag säger allting menar jag ju såklart inte träning eller tv tittande, inte heller läsa alla möjliga bloggar som finns eller att prata i telefonen. Nej utan med allting menar jag alla tråkiga saker som man bara inte hinner med när man pluggar dagarna i ända. Ett exempel på en sådan sak kan vara tvättning.

Eftersom tvätthögen bestående av ca 80 % täningskläder talade om för mig att jag kanske tränat mer än jag pluggat under denna tentapeiord kände jag att det var dags att ta tag i saken. När jag kom hem från tentan satte jag på städningsmusiken och begav mig till tvättstugan för att äntligen få träna i träningskläder och inte i linnena jag vnligtvis har i skolan. Första maskinen gick utmärkt, ända tills jag insåg att jag tagit fel på tiden och maskinen faktiskt inte var färdig när jag kom ner för att slänga in det i torktummlaren och för att snabbt fylla en ny maskin så att jag skulle hinna tvätta klart innan klockan skulle bli för mycket. Men nu var ju maskinen inte klar utan den hade centrifugeringen kvar. äh skitsamma tänkte jag och tröck på stopp, dessa blöta kläder blir ett fall för torktummlaren, jag menar lite lär den ju få jobba... right?

Efter att buktas med blöta kläder, påslakan, örngott, handukar, jeans och underkläder (ja mamma, jag blandade allt detta i en maskin, jag sorterar bara när du  är här) i torktummlaren slänger jag enkelt in nästa tvätt, skitbra tänkter jag för mig själv, nu kommer allt hinna bli tort innan kl 10.
När jag återvänder en timme senare inser jag mardrömmen, eftersom centrifugeringen inte fick färdiggöras på förra tvätten hade den nya tvätten bara centrifugerats... och tvätten i torktummlaren var om möjligt blötre nu än vad den var innan jag stoppade in den. Så jag var återigen tvungen att starta både torktummlaren och maskinen... nu såg det mörkt ut i mitt tidsschema...

Timmarna flög senare iväg och när jag väldigt många timmar senare går ner för att hämta iallafall en torr och en blöt maskin möts jag istället av en blöt och en dyngsur, torktummletvätten är FORTFARANDE blöt och tvätten i maskinen hade nu inte fått någon centrifugering. Detta var droppen för mig!

Så med mina sista krafter för idag släpade jag upp all blöt tvätt för alla de 54 trappstegen upp till mig, nu har jag dekorerat hela lägenheten med blöta kläder, jag som för bara några timmar sedan äntligen städat upp så fint här, nu kan jag återigen leka "inte nudda golv" bland alla strumpor och underkläder som av hängplatsbrist nu får ligga på golvet för att långsamt torka.

Jag tror jag behöver ett torkställ!

  
Här fick jeansen torka


medan strumporna fick hänga här pga platsbrist...


värför inte använda TVn till någonting för en gångs skull?


Här äter jag min frukost imorgon


och slutligen inte nudda golv...
Jag älskar att tvätta!

Kommentarer
Postat av: den där Jesper

haha, låna mitt under helgen kanske..? ;)



tentan gick ju bra, fort iaf ^^



och slutligen hoppas jag du hittade något bak på cykeln ;D go natt!

2009-01-16 @ 01:23:15
Postat av: Sofia

Hänga strumporna ur micron var ju nåt nytt ;)

2009-01-16 @ 11:34:38
URL: http://sofianorman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag skymtar ett halvtomt element i bakgrunden, varför inte hänga saker där? :D

2009-01-16 @ 12:37:20
Postat av: Frippilipp

till anonym:



det stämmer, elementet var halv tomt, men efetrsom humöret svek vid tillfället gällde det att göra någonting roligt av situationen. :)

2009-01-16 @ 22:15:02
URL: http://fridaluuke.blogg.se/
Postat av: johanna söderberg bäst i världen

MEN FRIDA! kan du inte tvätta, herregud;) hahah

du är värre än robin med tvätten, haha han blandar inte allt sådär. jag blir rädd!!



Hahah!

2009-01-18 @ 16:39:17
URL: http://johannasodeberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0