Jullov

Nu är det jullov vilket betyder fruktansvärt dålig uppdatering här. Jag är i sandviken och njuter av livet.

God Jul!

Mot norrland

Imorgon bär det av norr ut, kl 17.00 ska jag och mina enorma väskor bänka oss på tåget, ett byte väntas i Göteborg och sedan beräknas jag anlnda Gävle 01.45 och väl där hoppas jag att mormor och morfar tar emot mig med öppna armar.
Vad jag längtar!


Hej då Halmstad för ett tag, nu ska julen firas i sandviken och det är jag mer än mycket glad över!

i väntan på kattis

I väntan på kattis tänkte jag att jag lika gärna kunna ägna en eller två minuter här.

Idag har varit en mycket rolig dag, började den med att ta mig till SATS, väl där väntade ett underbart solarium som gjorde min hudnyans genomskinlig till kritvit. Sedan väntade ett överkroppspass och det var riktigt roligt, chins har blivit min  nya favorit på gymmet, dock är jag fortfarande extremt dålig på de, men jag ska kämpa!
Efter det åkte jag hem och snyggade till mig en aning för att ta emot dagens främmande, Lena, bjöd in sig själv idag på en fika och det tyckte jag var oerhört roligt! Vi fikade och pratade på och jag fick riktig julkänsla när vi satt där och drack te, åt lussebullar och pepparkakor, mycket nöje!

Kl 14.30 innefann jag mig i drotts hemmahall, på schemat stog nu Julgala med HFG (halmstad frigymnaster), och vilken show det var. Stor skillnad på upplägg jämfört med de som SGA kör årligen. Riktigt roligt att få se en annans förenings julshow och att jag även deltog som en del i den var bara så roligt som det kan bli när man har fått en nytändning på denna fantastiska idrott.

Och nu är jag hemma, har hoppat i en partyoutfit för den lilla "ledarträffen" som jag vetat att vi ska på verkar visa sig vara ganska stor. Kattis frågade mig innan jag åkte hem från uppvisningen om jag ville åka bil med henne ut, och det tackade jag givet ja till eftersom det är ca 4 km dit, men när hon sedan pratade vidare om att det antagligen skullebli taxi hem och att de vissa år pågått till 04.00 så insåg jag att det skulle bli ett jädra hålligång!
Så nu sitter jag här och laddar, hoppas på en ofatntligt rolig kväll och ihopp om att lära mig några nya namn och att få prata om en av de bästa sakerna som jag vet, gymnastik.

Pensionärerna och jag

25 minuter efter att klockan ringt hör jag den för första gången, jag flyger upp från sängen och konstaterar att nu är det bråttom. Jag bäddar sängen, klär på mig lite varmare kläder för att försöka få upp kroppstemperaturen några grader och sedan beger jag mig mot köket. Jag fixar en lätt och snabb frukost och sätter mig framför datorn, 3 stackare är inne på MSN... Konstaterar att jag inte hinner sitta där längre utan förbereder klädbyte nummer 2, nu är det spinningtights, sporttopp och linne som åker på och sedan plockar jag snabbt ihop det som ska fylla min väska för dagen (diverse hygienartiklar) och greppar cykellampor och reflexer och ger mig av ut i decemberkylan/mörkret.
Jag trampar på, livrädd för att bli överkörd vid varje övergångsställe (folk kör som idioter i denna stad), kommer över Nissan och möts av den treliga julstämningen som all julbelysning skänker. Jag börjar borta i horisonten se mitt mål, den oranga skylten med den svarta texten, nu är jag nära...
Väl framme är det bara att springa in och slänga av sig kläderna för att sedan sätta sig på en cykel igen, denna gång är cykeln något mer fastjuten än den jag nyss färdades på. 45 minuter senare, värk i ilipsoas musklen och en liten sjö som svettdropparna bildat under mig sjukner jag stolt ner vid frukostbuffén. men men, snabbt iväg känner jag, in och duscha, göra sig klar och iväg för att handla en sväng, men till min förvåning möts jag när jag kommer fram till ICA MAXI att här var det stängt, de öppnar om 10 minuter.

07.50 var det jag och 3 pensionärer som stog och hängde på låset till ICA Maxi en helt vanlig onsdagmorgon, och jag ska erkänna nu, även jag kände mig som en pensionär när jag stog där och trampade samt gav sura blickar till städpersonalen på insidan som vägrade öppna en minut tidigare... Tänk vad tiden kan gå sakta ibland... Detta trots att jag egentligen hunnit med så mycket redan...

Ibland blir jag bara så glad, jag vaknade imorse och klev upp för att dra på mig promenadskorna på engång. Varit länge sedan jag känt för en promenad nu men idag gjorde jag verkligen det. Tog med mig luren och spenderade 1 timmes promenad tillsammas med jennie i ena örat. Jennie stannade sedan kvar över frukosten också :)

Bestämde mig sedan för att läsa igeom lite föreläsningspapper. Tyvärr resulterade de i att jag somnade och vaknade istället 1.5 timme senare, med huvudvärk. Inget plugg alltså och på min lilla smitning från det hade jag nu även huvudvärk på köpet. Men jag var bestämd, jag hade bestämt att jag skulle träna idag, trots min enorma träningsvärk som gjorde att jag knappt kunde förflytta mig. Upp, på med träningskläderna och iväg. Jag hade bokat mig på ett Intervall pass kl 16.30 men eftersom klockan bara var 14.45 tänkte jag att jag gymmar istället, mage rygg skulle det bli, detta eftersom dessa muskelgrupper var de enda som inte grinade blod pga träningsvärk..
Efter lite mer än en timmes kämpande insåg jag att motivationen inte skulle bli nå bra idag, huvudvärken hade ökat lavinartat sen jag entrade SATS så jag begav mig till streachingen istället, väl där så kommer instruktören till intervallpasset, och på något märkligt sätt får hon mig att stanna kvar och delta på kanske veckans roligaste pass.
Från ingenstans kom motivationen, jag var astaggad och det var svinroligt, trots att jag trodde jag skulle börja gråta på benstyrkan då mina träningsvärksinflamerade ben inte ville lyda. Jag blir så glad när det är sådanna glädjesprudande instruköterer!
Väl hemma med humöret på topp möts jag av det underbaraste blogginlägget från min älskade uppe i norr. Vad jag längtar efter dig nu. Men nu är ännu en dag avklarad vilket betyder att nu är det en dag mindre tills vi ses.



Nassinatt!

jag väntar

i väntan på en cykeltur bort mot galgberget kan jag väl ge er en lägesrapport. Idag blev vi klara med projektarbetet som upptagit större delen av denna vecka, väldigt gött! Men jag vill ge en stor eloge till mina gruppmedlemar, helt sjukt bra av oss att göra klart detta på 4 dagar, dock gick ju projektet ut på att lära oss mer om dartfish (vilket vi ej gjort) men men, man kan ju inte vara bra på allt :D

Nu blir det en fajitas/Idolkväll med KajasaMaria och Ida, Mycket mysigt om jag får säga det själv!

Mors!





♥ I miss my baby... 14 dagar nu bara


feta soffpotatisar

Nu är inte längre min träningssvacka en tillfällighet, utan ett faktum. Detta måste det ske en ändring på, SNARAST!
Något annat som ska prioriteras mera nu är sömnen, skärpning nu fröken luuke!


Nu måste jag ta tag i min träning, jag kom igång så bra, men vad hände sen? Ingenting

RSS 2.0